Blanes i Lloret s’ajunten per promoure el turisme esportiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els dos municipis han signat un conveni que permetrà als hotels de Lloret certificats com a Destinació Turística Esportiva i membres del Lloret Convention Bureau, beneficiar-se amb un descompte del 25% sobre el preu de lloguer de la Ciutat Esportiva Blanes i els seus camps de futbol municipals de la ciutat veïna, el de Can Borell i el de Ca la Guidó.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha explicat que els equipaments de cada població s’han de pensar més en clau d’àmbit territorial que no pas en el local.

El seu homòleg de Lloret, Romà Codina, ha destacat que «és una nova aposta per mancomunar serveis com ja passa amb els teatre de les dues ciutats que fan programació conjunta o el Carnaval de la Costa Brava Sud que ens permet sumar sinèrgies i donar encara més projecció al potencial de cada municipi. Codina assegura que oferir un equipament com la Ciutat Esportiva Blanes i els camps de futbol municipals amb unes condicions preferents augmenta l’atractiu esportiu de la nostra zona.

El conveni tindrà una vigència d’un any, i es podrà prorrogar sempre i quan ambdues parts signants hi estiguin d’acord. A canvi Lloret incentivarà la creació d’ofertes d’estades que promocionin el turisme esportiu adreçades al mercat esportiu nacional i internacional que poden incloure les instal•lacions esportives municipals de Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics