URGENT

Lloret celebrarà l’any nou xinès

Compartiu aquesta història

 

L’Alcalde de Lloret, Romà Codina, i el president de la Unión de Asociaciones Chinas de España, Lam Chuen Ping, van signar la setmana passada un conveni de col.laboració per l’organització en aquesta ciutat de la Selva de l’Any Nou Xinés. A l’acte també ha assistit el Sr. Wang, vicecònsol xinès a Barcelona.

Segons expliquen els signants del conveni, el dia 22 de febrer hi haurà una cercavila d’animals mitològics de gran format, com ara dracs, i la participació de més d’un centener de xinesos amb vestuari tradicional que passaran pels principals carrers comercials de Lloret, a partir de les 11h, i que finalitzaran a la Plaça Pere Torrent amb un gran final de festa.

Aquesta activitat es complementarà amb una fira artesanal de productes catalans i la presència de les Colles Geganteres de la ciutat selvatana.

Els actes continuaran al vespre amb un sopar benèfic al Gran Casino Costa Brava en la qual s’espera la participació de diferents empresaris xinesos i catalans per establir contactes i intercanviar experiències de negoci.

L’Ajuntament ha explicat que fa diversos mesos que s’està treballant aquesta iniciativa ja que consideren que té un gran potencial tant des d’un punt de vista social i cultural com des de la perspectiva turística i empresarial.

L’alcalde de Lloret, Romà Codina, ha recordat que la ciutat té la presència de persones de més de 100 nacionalitats diferents, cosa que li confereix un caràcter cosmopolita que sempre s’ha vist com un tret diferencial positiu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics