El cadet de futbol s’imposa al bisbalenc i guanya el primer partit

Finalment ha arribat la recompensa per l’equip entrenat per Gerard Chaves que tot i que ho havia tingut a tocar, encara no havia sumat una victòria al present campionat.

Ha estat al camp del Bisbalenc i en un partit ajustat i vibrant fins el final. Es van avançar els empordanesos amb un gol de penal al minut 10. Així va acabar la primera part. A la represa Ayoub va aconseguir l’empat. Al minut 70, Guillem va aconseguir l’1 a 2 però els bisbalencs van igualar el marcador 2 minuts després. Els palafollencs però, no es van arrogar i van aconseguir desmarcar-se un minut després, quian Andreu va aconseguir el tercer gol del PLF i últim del partit. Al final 2 a 3 i primers 3 punts de l’equip, que ho va celebrar als vestuaris. Els punts, però, no els permeten encara sortir de la cua de la taula, però empatats a victòries amb els bisbalencs. Ña propera jornada, que es jugarà d’aquí a 15 dies, jugaran a casa i contra el Ca la Guidó, 7s a la classificació.

La victòria de l’amateur ja no és notícia. Aquesta setmana es van imposar sense gaire dificultat al cuer de la taula; l’Hostalric, per 2 a 0. El primer gol, de Nil, va arribar al 34 de la primera i el segon just abans del descans i obra de Loren.

L’equip manté el liderat i amplia distàncies respecte l’Anglès que ha empatat aquesta jornada i ja és a 7 punts dels palafollencs.. El dia 22 jugaran contra la Vidrerenca, 5è classificat.

L’infantil i l’Aleví han perdut aquest cap de setmana contra equips blanencs. Els primers per 0 a 3 contra el Racing Blanenc. El primer gol va ser en pròpia porta dels palafollencs, que ara són 11s.

L’aleví va caure 2 a 0 al camp del Ca la Guidó. Al minut 18 els blanencs ja havien tancat el marcador. Ara els locals són 9s i la propera jornada rebran al Tordera que són 7ns.