El cadet de futbol s’imposa al bisbalenc i guanya el primer partit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Finalment ha arribat la recompensa per l’equip entrenat per Gerard Chaves que tot i que ho havia tingut a tocar, encara no havia sumat una victòria al present campionat.

Ha estat al camp del Bisbalenc i en un partit ajustat i vibrant fins el final. Es van avançar els empordanesos amb un gol de penal al minut 10. Així va acabar la primera part. A la represa Ayoub va aconseguir l’empat. Al minut 70, Guillem va aconseguir l’1 a 2 però els bisbalencs van igualar el marcador 2 minuts després. Els palafollencs però, no es van arrogar i van aconseguir desmarcar-se un minut després, quian Andreu va aconseguir el tercer gol del PLF i últim del partit. Al final 2 a 3 i primers 3 punts de l’equip, que ho va celebrar als vestuaris. Els punts, però, no els permeten encara sortir de la cua de la taula, però empatats a victòries amb els bisbalencs. Ña propera jornada, que es jugarà d’aquí a 15 dies, jugaran a casa i contra el Ca la Guidó, 7s a la classificació.

La victòria de l’amateur ja no és notícia. Aquesta setmana es van imposar sense gaire dificultat al cuer de la taula; l’Hostalric, per 2 a 0. El primer gol, de Nil, va arribar al 34 de la primera i el segon just abans del descans i obra de Loren.

L’equip manté el liderat i amplia distàncies respecte l’Anglès que ha empatat aquesta jornada i ja és a 7 punts dels palafollencs.. El dia 22 jugaran contra la Vidrerenca, 5è classificat.

L’infantil i l’Aleví han perdut aquest cap de setmana contra equips blanencs. Els primers per 0 a 3 contra el Racing Blanenc. El primer gol va ser en pròpia porta dels palafollencs, que ara són 11s.

L’aleví va caure 2 a 0 al camp del Ca la Guidó. Al minut 18 els blanencs ja havien tancat el marcador. Ara els locals són 9s i la propera jornada rebran al Tordera que són 7ns.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics