Malgrat anuncia una actuació de Mayte Martín a l’abril

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc està ultimant la programació del MalgrArt d’aquest any, però ja ha oficialitzat la cap de cartell de l’activitat d’enguany. Es tracta del concert que la cantaora catalana Mayte Martín oferirà el proper 17 d’abril a la localitat. Ho farà dins la programació de la 5a edició de MalgrART.

Martín presentarà el seu espectacle Flamenco clásico al Pavelló Germans Margall en una actuació que començarà a les 22 h. Les entrades anticipades es podran adquirir a partir del 30 de març el Centre Cultural i el Centre Cívic a un preu de 5€.

El mateix dia del concert també es podran comprar les entrades al Pavelló Germans Margall a partir de les 20 h.

L’actuació de Mayte Martín s’inclou en el programa del MalgrART, una mostra que des de fa 5 anys promou les arts al carrer com a espai de gestió cultural i participació activa de la ciutadania, i que inclou la cultura popular i tradicional catalana i que ara s’amplia també per acollir el recital de Martín.

El MalgrArt es celebra sempre al voltant de St Jordi i durant uns 3 o 4 dies programa espectacles de teatre, música, circ, pintura i dansa, entre altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics