El casal de l’home organitza un nou concurs de truites

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dijous comença oficialment el carnestoltes. Ho fa com cada any amb el dijous gras o llarder que a Catalunya es celebra amb la tradició de prendre botifarra d’ou en aquest dia a més d’altres de semblants com la blanca o la negra. També és costum prendre truita de botifarra. I fins i tot a l’hora d’esmorzar, per postres o per berenar, en els carnavals més autòctons es menja la coca de llardons.

Els qui no són tan estrictes amb la tradició, demà és el dia de la truita, i per això el casal de l’home de PLF convoca la 4a edició del concurs de truites del nostre municipi.

Serà a partir de 2/4 de 9 del vespre al recinte annex al casal de l’avi del centre. Allà qui vulgui podrà presentar les seves truites de forma gratuïta i sense necessitat de fer cap mena d’inscripció prèvia. Ho ha explicat, David Alenya, membre del Casal de l’Home de PLF.

Amb totes les truites participants, un jurat format per cuiners de restaurants del nostre municipi deliberarà i emetrà un veredicte que premiarà a les millors. Un cop donats els premis començarà el sopar, on e menú seran les truites participants acompanyades de pa amb tomàquet i beure.

No hi ha normes sobre la truita, però com deia Alenya, es valorarà que s’utilitzin productes de la terra i del temps. L’organització es mostra satisfeta amb la participació aconseguida en les primeres tres edicions i espera repetir-la demà al vespre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics