El ple porta a debat el pressupost municipal per aquest any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Serà en un ple extraordinari demà divendres i en un horari poc habitual. Serà a les 9 del vespre, després de la presentació del llibre sobre les rutes locals.

Finalment els pressupostos municipals arribaran demà al plenari per tal de ser debatuts. El govern ha mantingut algunes reunions amb els partits de l’oposició per explicar la proposta que demà portaran aprovació.

El de demà serà l’últim debat de pressupostos d’aquest mandat i si s’aprova, el nou Ajuntament sorgit de les urnes el proper mes de maig estarà regit per aquest document durant els primers mesos de la nova legislatura.

Més enllà d’aquest punt, el ple de demà desbloquejarà els horts urbans.

Després de mesos d’espera, demà el ple tractarà l’aprovació inicial del reglament d’ús d’aquests horts ecològics que es volen instal•lar en una primera fase a St. Genís, però que serà ampliable a d’altres terrenys

En el seu dia la regidoria de pagesia i medi ambient explicava que el projecte preveu horts d’uns 50m2 en dues modalitats. D’una banda horts socials per a les famílies més desfavorides del nostre municipi i uns horts de lloguer a preus econòmics.

De tota manera els horts només seran per l’autoconsum i amb la intensió de fomentar els cultius ecològics.

En el seu dia, el consistori va obrir un procés per a sol.licitants i en total s’hi van presentar una 80a de persones.

El ple, que també donarà compte de la morositat de l’últim trimestre del 2014, començarà a les 9 i serà emès en directe per RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics