Recolliran signatures per una nova llei d’Educació catalana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Alternativa Jove de PLF, la branca juvenil d’EUiA se suma a la iniciativa Legislativa Popular que demana un canvi de llei d’Educació per un altra que promogui un ensenyament laic, públic, de qualitat,m inclusiu i en català des de les escoles bressol i fins les universitats.

Un suport que es materialitzarà en una campanya informativa i de recollida de signatures que es farà al nostre poble en diferents dies .

La primera recollida de signatures serà el proper dissabte al matí a la plaça del Fòrum Palatiolo, però continuarà els propers dies 19 i 20 d’aquest mes, quan es farà als centres educatius del nostre municipi, per informar a pares, mares , professors i alumnes d’aquesta iniciativa.

Justament a principis d’aquest mes es va fer a Can Batlle una conferència sobre aquesta ILP per a una nova Llei Educativa a Catalunya.

Arran d’aquesta conferència Alternativa Jove ha volgut col.laborar en la inicitiva i recollir signatures per canviar la llei actual. Una llei que consideren que militaritza l’educació i que fomenta la segregació per les capacitats econòmiques de la família. Això acabava causant una escletxa entre l’ensenyament públic i el concertat.

També creuen que l’actual normativa no protegeix prou el català davant del que consideren ofensives del govern central i denuncia la privatització del servei públic.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics