URGENT

Recolliran signatures per una nova llei d’Educació catalana

Compartiu aquesta història

 

Alternativa Jove de PLF, la branca juvenil d’EUiA se suma a la iniciativa Legislativa Popular que demana un canvi de llei d’Educació per un altra que promogui un ensenyament laic, públic, de qualitat,m inclusiu i en català des de les escoles bressol i fins les universitats.

Un suport que es materialitzarà en una campanya informativa i de recollida de signatures que es farà al nostre poble en diferents dies .

La primera recollida de signatures serà el proper dissabte al matí a la plaça del Fòrum Palatiolo, però continuarà els propers dies 19 i 20 d’aquest mes, quan es farà als centres educatius del nostre municipi, per informar a pares, mares , professors i alumnes d’aquesta iniciativa.

Justament a principis d’aquest mes es va fer a Can Batlle una conferència sobre aquesta ILP per a una nova Llei Educativa a Catalunya.

Arran d’aquesta conferència Alternativa Jove ha volgut col.laborar en la inicitiva i recollir signatures per canviar la llei actual. Una llei que consideren que militaritza l’educació i que fomenta la segregació per les capacitats econòmiques de la família. Això acabava causant una escletxa entre l’ensenyament públic i el concertat.

També creuen que l’actual normativa no protegeix prou el català davant del que consideren ofensives del govern central i denuncia la privatització del servei públic.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics