Blanes espera més de 1500 persones al seu carnaval

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Concurs i la Rua de Carrosses i Comparses de Blanes es farà diumenge a la tarda i ja estan confirmades un total de 20 entitats i associacions, amb almenys 19 carrosses i comparses.

Sumant tots aquests elements, el consistori espera més de 1.500 persones desfilant a la rua de la ciutat, la majoria provinents de Blanes, Lloret i Tossa, però també d’altes municipis de l’Alt Maresme o de l’interior de les comarques gironines.

La colla més nombrosa, sense cap mena de dubte, serà la que prové de Lloret de Mar, que compta amb 500 persones. Està organitzada per l’associació Junts contra l’AME per recollir fons econòmics per lluitar contra la malaltia que fa poques setmanes va acabar amb la vida del petit Aram i que ha conscienciat al municipi amb aquesta malaltia.

Qui seguirà atentament la rua serà el jurat qualificador haurà de decidir els guanyadors del Concurs de Carrosses i Comparses. Es repartiran tres primers premis per a tres categories diferents: carrosses d’entitats blanenques, carrosses d’altres municipis i comparses en general.

Els premis oscil•laran entre els 1200 i els 200 €.

La Rua de Carnaval començarà a les cinc de la tarda i farà el mateix recorregut d’anteriors edicions començant al Carrer Jaume I, i acabant al Passeig de la Marina.

El cicle del Carnaval a Blanes, que compta amb un pressupost de 16 mil €, es tancarà el dimecres 18 de febrer amb l’enterrament de la sardina i el lliurament de premis del Concurs de Carrosses i Comparses.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics