El sènior ensopega a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dels 4 quarts, l’equip palafollenc només va perdre el segon, però amb una diferència que li va fer perdre el derbi de 12 punts; 60 a 48 a la pista del AECAM Malgrat. L’equip palafollenc va criticar l’actuació arbitral en un partit intens i que deixa al sènior a l’11a plaça de la classificació. La propera jornada tindran una prova de foc, perquè s’enfrontaran al 4t classificat, el Vilablareix.

Tampoc va tenir sort el sots 21 a la pista del 3r classificat La Salle de Girona, on va perdre 72 a 50. La derrota complica la situació de l’equip, i desanima als jugadors pel que queda de lliga.La propera jornada jugaran contra el Cassanenc penúltim de la lliga i bona oportunitat per sumar la tercera victòria de l’equip.

El cadet masculí ha descansat aquesta jornada. Ho ha fet a la 10a plaça de la lliga a l’espera de visitar la pista del penúltim classificat, el Blanes C.

El cadet femení ha caigut a la pista de l’Olot. Les garrotxines són 3s a la lliga i van guanyar a les palafollenques; 62 a 57. Les noies del cadet femení són 6s i jugaran en contra del Ceset 7s a la classificació.

L’infantil femení ha perdut a casa contra el Uni Girona, 25 a 70, i el mini masculí tampoc va sumar una victòria a casa contra el Figueres; 61 a 84.

El minifemení tanca una jornada negre pel club local de bàsquet amb una derrota contra el Llagostera 13 a 57.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics