URGENT

Un detingut i 25 denúncies en un nou dispositiu VIA per controlar els joves que van de festa a Blanes

Compartiu aquesta història

L’últim control policial realitzat aquest cap de setmana a l’estació de Blanes i a la zona d’oci del municipi ha finalitzat amb un total de 25 denúncies. La majoria, 16, per tinença de substàncies estupefaents, però també 6 per consum de drogues i 3 més per tinença d’armes prohibides.

A més, s’ha detingut una persona per atemptar contra els agents de l’autoritat.

Pel que fa a les ordenances de civisme local, es van aixecar 27 actes per consum d’alcohol a la via pública. La novetat respecte a d’altres controls del mateix dispositiu és que en el d’aquest passat cap de setmana es van inspeccionar dues discoteques de la zona d’oci de Blanes. A la primera discoteca es van aixecar sis actes. Una per manca de documentació, una altra per manca de controlador d’accessos i quatre actes per localitzar quatre menors dins el local.

En aquest establiment els efectius de la Unitat Regional de Medi Ambient van sancionar els responsables de la discoteca per l’exposició d’una serp pitó d’uns 4 metres en un terrari darrera la barra. A la segona discoteca es van aixecar dues actes. Una per manca de documentació i una altra per irregularitats en el nombre de controladors d’accessos.

La presencia i la pressió policial, que s’han incrementat en les últimes setmanes, volen retornar a la calma la zona d’oci de Blanes que darrerament ha viscut episodis d’incivisme, cosa que ha provocat l’enuig del veïnat dels Pins i de la Plantera.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics