Detingut un blanenc per robar a 3 domicilis de la ciutat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

mosso3

A principis de mes, els Mossos van detenir un veí de Blanes de 30 anys com a presumpte autor de tres robatoris amb força en dues segones residències i un domicili de la localitat. De les segones residències, després de forçar la porta, es van sostreure televisors, una cadena de música, un DVD i altres electrodomèstics. De l’altre habitatge, tot i forçar també la porta, no es va sostreure res.
Els robatoris es van produir entre el 10 i el 13 de gener al barri de la Plantera, i quan els agents en van tenir coneixement els van relacionar amb l’home que  van identificar el passat desembre transportant dos televisors en ple carrer ajudat d’un altre home.

A partir d’aquí els investigadors van estudiar el cas i van acabar determinant i incriminant un d’aquests dos homes en els tres robatoris denunciats a mitjans de gener.

Finalment, el dia 5 de febrer els mossos van detenir a Blanes un dels presumptes autors dels tres robatoris esmentats i es va efectuar l’entrada al seu domicili . Durant l’escorcoll es van trobar diversos aparells electrònics, dels quals s’investiga la seva procedència.

El detingut, que tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics