URGENT

EUiA i ICV nomena a Juan Andrés Osorio com a cap de llista a PLF

Compartiu aquesta història

Ja feia setmanes que Osorio era el candidat d’EUiA, però calia que els seus companys d’ICV ratifiques la candidatura de l’actual portaveu de la coalició a l’ajuntament.

D’aquesta manera Osorio es presentarà per 3a vegada al capdavant dels ecosocialistes. Segons els estatuts del partit serà l’última que podrà ser cap de llista per aquesta formació.

El present mandat  és el segon en el que Osorio és regidor al consistori palafollenc, després que ICV-EUiA aconseguís representació a les eleccions del 2007. En el primer mandat es va mantenir a l’oposició, però després dels últims comicis municipals va pactar amb el PSC entrar al govern, un pacte que va oferir estabilitat al govern local, ja que li permetia sumar majoria.

Des de llavors Osorio ha tingut la cartera de Joventut, Medi Ambient i pagesia de PLF.

Osorio, que és el coordinador local d’EUiA, conseller al Maresme i membre del Consell Nacional català del seu partit, assegura que després d’aconseguir representació i de treballar des del govern, arriba l’hora de donar més veu a la gent d’esquerres de PLF en un tercer mandat.

La formació fa mesos que treballa en l’elaboració del programa electoral i en preparar la campanya. Una campanya que Osorio preveu participativa, ciutadana i informativa.

ICV-EUiA és la 5a força al consistori palafollenc amb 239 vots, el que suposa un 6.65% dels sufragis emesos fa 4 anys.

Amb Osorio ja es coneixen tots els candidats pels partits que actualment tenen representació al consistori.

Repeteixen la majoria de candidats; Valentí Agustí pel PSC, Óscar Bermán pel PP, Francesc Alemany per ERC i Osorio per ICV-EUiA. Només CiU canvia de cara, i presenta a Josep Maria Botella en substitució de Joan Gallart.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics