URGENT

ERC es presenta com a alternativa a l’”anomalia democràtica” de 32 anys de socialisme a PLF

Compartiu aquesta història

Ahir al migdia es va fer al MiD l’acte de presentació de Francesc Alemany com alcaldable republicà a PLF. Acompanyat del diputat i candidat a Pineda, Pere Aragonès, Alemany es va presentar com alternativa a l’actual govern municipal. El candidat d’ERC considera que tants anys d’un mateix govern és una “anomalia democràtica” i que perpetuar-me al poder pot crear vicis. Alemany, també considera reprovable èticament que es barregi la condició de polític i metge del candidat socialista, Valentí Agustí. Assegura que molts palafollencs es van sentir incòmodes durant el comiat d’Agustí com a metge de capçalera, on va anunciar que es presentava a les properes eleccions.

estar 32 anys a l’alcaldia és una anomalia democràtica. Francesc Almeny

Alemany va explicar que la feina dels governs socialistes als primers 20 anys, van ser la de construcció d’un poble, mentre que considera que els últims anys, han anat vivint del rèdit, i que molts palafollencs tenen la dinàmica de votar al PSC.

Va criticar el model de municipi del PSC, que consideren basat en crear “un poble de façana, i que creuen esgotat. Van criticar la ubicació de la biblioteca i de la caserna, la saturació del Palauet o la manca de participació ciutadana en la presa de decisions.

En aquest sentit aposten per un PLF “més viscut” i que esdevingui referència educativa. Defensen la creació d’un tècnic d’entitats que coordini l’acció de les associacions locals. També consideren la reactivació del comerç com una aposta estratègica, així com la necessitat d’atendre les urbanitzacions i barris de PLF.

Per la seva banda Pere Aragonès va assegurar que  l’objectiu d’ERC és ser la primera força política a la nostra comarca després de les municipals del maig. Recorda que en les europees de l’any passat, van ser la força més votada.

A PLF es votarà per fer caure dos règims; per aconseguir la independència i per fer a Alemany alcalde . Pere Aragonès

Aragonés i Alemany van conversar sobre les perspectives electorals en un acte on el candidat palafollenc va rebre, a través d’un vídeo, del suport dels principals espases dels republicans, com ara Anna Simó, Marta Rovira, Joan Tarda o el mateix Oriol Junqueras.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics