Plega la meitat del grup municipal del PP de Pineda per desavinences internes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

2 dels 4 regidors dels populars han decidit deixar el grup a falta de només 3 mesos pel final del mandat. Ahir Celine Coronil i de José Escoriza van anunciar, en poques hores de diferencia, que dimitien de tots els càrrecs argumenten desavinences amb l’actual cap de llista i candidat a l’alcaldia Diego Sánchez, que a més és el president del PP del Maresme.

Escoriza, va explicar que no se sent a gust amb la manera de fer del partit, i ja ha anunciart que entregarà l’acta de regidor. De fet aquesta setmana hi ha ple municipal i ja no hi assistirà.

Per la seva part Celine Coronil ha anat més enllà i en un comunicat ha anunciat que no només deixa el grup, sinó que  es donarà de baixa del partit per desavinences amb els valors del partit a Pineda. La regidora, número 3 a les passades eleccions, no ha aclarit si tornarà l’acta o esgotarà el mandat al grup de no adscrits. El que sí ha dit és que no es desvincularà de la política local i no descarta tornar a la primera línia sota el paraigües d’una altra formació.

Per la seva banda, el regidor portaveu del Grup Municipal del PP i president comarcal del PP, Diego Sánchez, ha dit que “respecta plenament la decisió” dels 2 regidors, i reconeix tensions amb els dos sense explicar el motius. Fonts del partit, però, expliquen al diari El Punt, que les desavinences vindrien per el número assignat a les llistes electorals del mes de maig.

El PP de Pineda té actualment quatre representants a l’Ajuntament des del 2011, però només Sanchez acabarà la legislatura, ja que el tercer regidor surgit de les urnes, Xavier Zarco, també va dimitir fa dos anys pel distanciament amb la direcció del partit.

Si finalment Celine Coronil deixa l’acta de regidora, i amb la dimissió de  José Escoriza, el grup municipal del PP hauria d’incorporar en aquest tram final del mandat dos nous regidors de la candidatura que es va presentar a les Municipals de 2011.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics