URGENT

Denuncien reducció de pas del transport públic de Blanes

Compartiu aquesta història

L’equip de govern municipal ha anunciat que tornarà a posar en marxa la línea de bus de transport local L2, que passava pel barri de Ca La Guidó, connectant-lo amb el centre.

Feia 3 anys que es va suprimir aquesta línia per tal de retallar despeses. Va ser dins un paquet de mesures per estalviar en la partida de transport públic a la ciutat, que també incloïa privatitzacions i compactacions de línies de transport.

L’anuncia ha agradat als veïns, però ICV-EUiA ha posat aigua al vi, assegurant que la posada en marxa de la línia suposarà treure busos d’altres línies de transport, al que a la pràctica suposarà més temps d’espera a les línies L9 i L2.

Els ecosocialistes creuen que la mesura, que arriba a menys de tres mesos de les eleccions, és electoralista, i que provocarà greus problemes als barris de Blanes, ja que hauran d’esperar 40 minuts entre bus i bus.

Uns perjudicis a la ciutadania que també comparteix el Comitè d’Empresa del transport urbà de Blanes, que coincideix en assenyalar que aquests canvis seran perjudicials per tota la ciutadania.

Els ecosocialistes demanen recuperar la línia de bus L2, però que això no comporti desmuntar el transport urbà a la resta de la ciutat.  Per això demanen que la nova línia tingui un autobús propi i que la ruta també passi pel barri de Mas Florit.

Davant d’això, ICV-EUiA ha organitzat un acte públic per demà a les 19 hores a la Biblioteca per informar de la situació i debatre la situació de les zones blaves i les diferents mesures que els ecosocialistes proposaran a les properes eleccions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics