L’Amateur empata el segon partit consecutiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Va ser ahir a la tarda al municipal de Tordera en un encontre dur en el que el marcador no es va moure. 0 a 0, el que representa el segon empat consecutiu de l’equip d’en Pai Matas, que tot i això continua líder indiscutible de la classificació amb 54 punts, 6 més que els segons. A través dels canals oficials del club qualifiquen el partit de tens i amb joc dur.

La propera jornada l’equip palafollenc jugarà a casa contra el Ca La Guidó blanenc, que són 8s a la taula amb 33 punts.

També han empatat a 0 l’Infantil palafollenc i l’Hostalric en un partit sense gaire història. Repartiment de punts, i l’infantil es situa 12è a la taula amb 17 punts. La propera setmana jugaran contra el Tordera. Els veïns son 2s a la taula  amb 45 punts i sobre el paper molt superiors als locals.

El cadet va perdre al camp del Fornells per 3 a 0. Nova derrota del cuer  que va aconseguir aguantar fins el minut 14. Els altres dos gols van arribar a la segona part del partit. La propera jornada rebran al municipal de PLF a l’Escala, 11s a la classificació.

L’aleví descansava aquesta jornada a la 11a plaça i aquest proper cap de setmana pot escalar posicions a la classificació si venç al Lloret, que són 8s, però només a 2 punts de l’equip palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics