URGENT

Campoy considera que els diners rebuts de la FMC estan ben percebuts

Compartiu aquesta història

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, va declarar ahir davant de la jutgessa de Sabadell que investiga els possibles cobrament de sobresous a la Federació de Municipis de Catalunya encoberts com a dietes.

Campoy, que va declarar com imputada, ha assegurat que no se sent culpable ni té previst tornar els diners que va cobrar durant la seva etapa a la Federació de Municipis de Catalunya, ja que considera “que estava ben percebut perquè corresponia a la responsabilitat que tenia a la FMC”. Assegura que no ha consignat ni retornat els diners perquè no té constància d’haver fet “cap cosa il·legal”.

No penso tornar els diners, considero que està ben percebut, perquè correspon a la responsabilitat que tenia a la FMC”

Assegura que no eren dietes sinó retribucions per la seva tasca a l’entitat.

L’alcaldessa ha afegit que no li demanaven tiquets perquè no eren dietes per transport sinó retribucions.

Campoy, que ha afirmat haver respost totes les preguntes, ha reconegut que li va sorprendre aquesta imputació. Explica que durant la seva etapa a l’entitat municipalista, prop de 4 anys, va percebre uns 130 euros al mes i que assegura que sempre havia reflectit en la declaració de la renda.

De fet en l’últim ple municipal, fa 10 dies, Campoy va mostrar les declaracions de la renda del període en el que va ser membre d’aquesta entitat. Llavors l’alcaldessa va assegurar  que en tots els anys que va ser membre de la Federació va cobrar 4230 € nets.

Avui continuen les declaracions, entre elles la de l’exalcalde de Llavaneres, Víctor  Ros, que també va ser membre de la FMC. En aquesta causa estan imputats una 70a de càrrecs i excàrrecs polítics que van formar part de l’entitat entre el 2004 i el 2010.

 

Portada: Campoy i  la secretària d’organització del PSC, Assumpta Escarp, a l’arribada als jutjats de Sabadell. Foto: ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics