Cau a l’aigua, es trenca els canells i aconsegueix nedar fins unes roques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un veí de Lloret de Mar de 54 anys ha caigut al mar mentre passejava el seu gos per la Platja de Fenals d’aquesta mateixa ciutat. Per motius que es desconeixen, la víctima s’ha precipitat a l’aigua i, tot i patir diverses ferides, ha aconseguit arribar nedant fins a les roques de la Punta Garbí.

Una persona que passava per la zona i que ha vist l’incident  ha trucat al telèfon d’emergències 112. Fins al lloc s’han desplaçat diverses dotacions dels Bombers amb un helicòpter que ha aconseguit rescatar-lo.
A causa de la caiguda l’home ha patit diverses ferides als braços, s’ha trencat els dos canells i ha tingut un pneumotòrax greu. L’helicòpter l’ha portat fins a terra on l’esperava una ambulància que l’ha evacuat a l’Hospital Trueta de Girona. En les tasques de rescat també hi han participat diversos efectius de la Policia Local de Lloret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics