El sots 21 de bàsquet guanya  a les Escolàpies de Figueres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Bàlsamica victòria de l’equip entrenat per Maxi Sanchez, amb la que es vol deixar enrere un mal inici de temporada amb problemes al vestidor inclosos. Sembla que un cop reordenat l’equip i feta una neteja, l’equip comença a encarrilar-se. Aquest cap de setmana es van imposar de 23 punts als figuerencs, 51 a 74. Són 10s a ka taula i la propera jornada buscaran la 4a victòria de la temporada a casa i contra l’Olot. Els de la Garrotxa són 10s a la taula.

El sènior, que havia començat molt bé l’any encadenant victòries, ja fa unes setmans que no aconsegueix guanyar els seus partits.

Aquesta jornada ha caigut a la pista del Cornellà de Terri per 73 a 53, 20 punts de diferència per l’equip de Jordi Batlle, que és 11è amb 8 victòries i la setmana que ve jugaran al Palauet contra el Farners 8s a la classificació amb 13 victòries en el present campionat.

El cadet masculí s’ha imposat al Palamós, 71 a 63. Tenen la plantilla més curta del club; només 7 jugadors, però tot i això continuen guanyant els patits amb els rivals directes, més enllà dels 5 primers equips que ocupen els primers llocs de la classificació, i que es mostren intractables.

També han guanyat les nois del cadet femení. 55 punts a favor de les palafollenques contra el St Narcís gironí; 33 a 55. Això situa a les locals a la 6a plaça.

L’infantil femení ha perdut contra el Banyoles; 76 a 41 i el mini masculí  ha guanyat a casa contra l’Anglès 60 a 57.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics