Curs de jardineria sostenible de petit format a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ha programat un curs bàsic per convertir la pròpia terrassa o el jardí en un espai sostenible i més atractiu.

El curs, de 8 hores de durada dividides en dos dissabtes,  va dirigit a les persones que volen ampliar el seu coneixament de jardineria, ja que es tractarà  aspectes diferents per crear i mantenir jardins en terrasses. Quines plantes són les més adequades  segons l’època o l’espai, quins són els cicles de plantació, els millors adobs, com evitar malalties i com i quan s’ha de posar.

El curs, que és gratuït pels palafollencs, serà impartit per professionals de la jardineria que facilitaran apunts  als assistents, que a més tindran un certificat d’assistència. Seran dos tardes que es tractarà diferents aspectes de forma tant teòrica com pràctica, com explica el tècnic de Medi Ambient de PLF, Oriol Bassa.

El curs vol donar resposta a la creixent demanda de coneixement per racionalitzar els jardins i zones verdes particulars per adaptar-se al clima i a les espècies autòctones. Un sistema que a la llarga permet també estalviar respecte als jardins convencionals.

El curs també inclourà una visita a jardins i a vivers de plantes del nostre municipi per conèixer especies i les cures que necessiten.

El curs, limitat a una 20a de places, es farà aquest proper dissabte , dia 7 i el següent, en horari de tarda de 4 a 8.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics