URGENT

Exposició amb totes les fotos de la iniciativa #VullSerPortadaPLF

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte d’inaugura al MiD una exposició amb múltiples autors. Es tracta d’una exposició de les fotografies penjades a Instagram sota l’etiqueta #VullSerPortadaPLF. En total són prop d’un centenar d’imatges amb el denominador comú de ser reflexes del nostre municipi. Ja siguin paisatges, detalls, moments, festes o indrets.

La iniciativa va néixer fa més d’un any, amb la intenció de diversificar les portades de les agendes culturals que cada mes el consistori reparteix casa per casa amb el recull de les principals activitats organitzades al nostre municipi.

Tothom qui ho vulgui pot fer una fotografia sobre el nostre municipi i penjar-la a aquesta coneguda aplicació fotogràfica amb l’etiqueta #VullSerPortadaPLF. L’equip de l’Area de Cultura de PLF  tria cada mes una o dues imatges que apareixeran a l’agenda mensual.

De moment només n’han sortit una 50a i la pròpia àrea de Cultura concep l’exposició que s’inaugura dissabte com un homenatge a totes les fotos rebudes i que aniran sortint a l’agenda de mica en mica.

De fet la mateixa àrea considera un èxit la inicitiva i espera continuar rebent fotografies pel #VullSerPortadaPLF, que encara continua en peu.

L’exposició de fotografies es podrà visitar des de dissabte i fins a finals de mes a la nau principal del MiD. Dissabte es farà la inauguració a quarts d’1 amb la presencia de la regidora de Cultura de PLF, Dolors Agüera.

Consulteu algunes de les fotografies amb l’etiqueta #VullSerPortadaPLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics