Neus Serra serà finalment la candidata de CiU per les properes eleccions a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Al final hi ha hagut acord. Les dues cares de Convergència i Unió han decidit, a poc més de dos mesos de les eleccions municipals que serà Neus Serra, la candidata proposada per CDC, qui encapçali el seu projecte comú per als propers quatre anys .

La notícia arriba poc després que els regidors Carme Ponsa, Josep Roig i Mireia Castellà abandonessin el grup municipal  de CiU per “desavinences internes” i decidissin crear un nou partit polític sota el nom de Junts per Malgrat, que es presentarà el proper dia 14.

Justament el conflicte residia en la cursa per ocupar aquest primer lloc a la llista electoral dels nacionalistes de cara al comicis del maig. D’una banda, hi havia la candidata de Convergència Democràtica de Catalunya, Neus Serra, i de l’altra, l’aposta d’Unió Democràtica, Carme Ponsa.

Després de mesos de conflicte i davant la impossibilitat d’arribar a un consens per decidir qui seria la cap de llista per la federació de CIU, els tres regidors van decidir deixar el grup. Tot i la marxa, no han renunciat a les actes de regidors per “responsabilitat” i perquè volen seguir treballant al municipi.

Amb la marxa de la candidata proposada per Unió, els demòcrata cristians accepten la proposta de CDC i per tant no hi ha impediments per a que Neus Serra torni a encapçalar la llista de CiU pels propers comicis.

Fins la seva escissió interna, CiU era la 2a força municipal a Malgrat amb 5 regidors i rere el PSC de Conxita Campoy.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics