L’Amateur es retroba amb la victòria a casa del Cal Aguidó

Després de dos empats consecutius, l’equip de Pai Matas va recuperar el camí de la victòria. Va ser ahir al camp del Cal Aguidó i per 0 a 3. Al minut 20, Víctor va obrir el marcador i al 34 Massagú ampliava distàncies. Abans del descans, Svetomir marcava el tercer i últim gol dels palafollencs i del partit.

Líders indiscutibles una setmana més, mantenint a l’Anglès a 6 punts a la classificació . La propera jornada jugaran a casa contra el Silenc. Els de la Selva estan a la 15a plaça de la lliga en zona de fase de descens.

El Tordera va passar per sobre de l’Infantil palafollenc,m 4 a 0. Al minut 8 els veïns ja van obrir el marcador davant d’uns palafollencs que no van poder frenar als torderencs.

Ara són 12s i la propera jornada rebran al municipal de PLF al St Celoni, cuers de la taula amb 2 punts.

El cadet ha esgarrapat un valuós empat a casa contra l’Escala. Valuós perque suposa el 4t punt de l’equip i perque podria esperonar el cadet en els partits que queden, després d’una campanya molt irregular.

Ayoub va marcar els dos gols del PLF, el primer per igualar el partit a 1 al minut 23 i el segon,  10 minuts després, per escapar-se en el marcador amb el 2 a 1 que va ser neutralitzat al 76 pels empordanesos.

El Llagostera serà el proper rival  del cadet.

Bones notícies des de la categoria Aleví. El PLF ha escalat 3 posicions a la taula després de guanyar al Lloret per 2 a 0, amb gols de Yago, al minut 2 i d’Óscar al 53. 3 punts que fan que passin de l’11a plaça a la 8a. La propera jornada jugaran contra el Blanes B, que són els nous 11s.