L’Amateur es retroba amb la victòria a casa del Cal Aguidó

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de dos empats consecutius, l’equip de Pai Matas va recuperar el camí de la victòria. Va ser ahir al camp del Cal Aguidó i per 0 a 3. Al minut 20, Víctor va obrir el marcador i al 34 Massagú ampliava distàncies. Abans del descans, Svetomir marcava el tercer i últim gol dels palafollencs i del partit.

Líders indiscutibles una setmana més, mantenint a l’Anglès a 6 punts a la classificació . La propera jornada jugaran a casa contra el Silenc. Els de la Selva estan a la 15a plaça de la lliga en zona de fase de descens.

El Tordera va passar per sobre de l’Infantil palafollenc,m 4 a 0. Al minut 8 els veïns ja van obrir el marcador davant d’uns palafollencs que no van poder frenar als torderencs.

Ara són 12s i la propera jornada rebran al municipal de PLF al St Celoni, cuers de la taula amb 2 punts.

El cadet ha esgarrapat un valuós empat a casa contra l’Escala. Valuós perque suposa el 4t punt de l’equip i perque podria esperonar el cadet en els partits que queden, després d’una campanya molt irregular.

Ayoub va marcar els dos gols del PLF, el primer per igualar el partit a 1 al minut 23 i el segon,  10 minuts després, per escapar-se en el marcador amb el 2 a 1 que va ser neutralitzat al 76 pels empordanesos.

El Llagostera serà el proper rival  del cadet.

Bones notícies des de la categoria Aleví. El PLF ha escalat 3 posicions a la taula després de guanyar al Lloret per 2 a 0, amb gols de Yago, al minut 2 i d’Óscar al 53. 3 punts que fan que passin de l’11a plaça a la 8a. La propera jornada jugaran contra el Blanes B, que són els nous 11s.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics