URGENT

Els Mossos detenen la presidenta i a un soci d’un club de cànnabis de Blanes

Compartiu aquesta història

Els dos estan acusats de tràfic de drogues i associació il·lícita. La investigació policial va començar a finals del 2014 arran de la sospita que, aprofitant l’associació de fumadors, es dedicaven a vendre marihuana.

D’aquesta manera dijous passat els ARRO van entrar i escorcollar el local, situat al carrer la Fe, prop de l’Escola Oficial d’Idiomes.
Arran de l’escorcoll han detingut una dona de 34 anys, que seria la presidenta del club, i un home de 28, com a soci. Cap dels dos té antecedents. Els mossos també s’han endut dos ordinadors, caixes amb droga, balances de precisió i documentació del local.

Hores després de l’escorcoll, en la seva plana del Facebook, el club cànnabis relatava que els agents van registrar el local de forma “minuciosa” i van identificar els socis que hi havia en aquell moment. En total, informen, hi havia sis socis, entre ells, la presidenta -que va acabar detinguda- i un dels socis que feia les funcions de soci voluntari -que també va acabar arrestat-. Detallen que el club estarà tancat fins que s’esclareixi la situació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics