La llar d’infants de PLF obre les seves portes abans de les preinscripcions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho farà durant dos dies: demà dimarts, i també dimecres. Per poder-hi assistir, és necessari demanar dia i hora prèviament, trucant al telèfon de la llar, el 937.666.060 o bé a través d’un correu electrònic, a l’adreça del centre llarinfants @ palafolls.cat

L’horari de les portes obertes de Palafollets començarà a les sis de la tarda, i es farà una explicació del funcionament general del centre, incidint en els horaris que es poden sol·licitar, el servei de menjador que ofereixen i les normes internes del centre.

Un cop acabada aquesta primera part, cadascuna de les mestres farà una explicació més en detall de les activitats que es duen a terme a les diferents aules de la llar.

Les preinscripcions de la llar d’infants no començaran fins al mes de maig a través de l’Àrea d’Ensenyament de l’edifici MiD.

Ja des de la setmana passada els diversos centres escolars de PLF estan fent aquestes jornades de portes obertes per tal que pares i mares puguin conèixer, de primera mà, la oferta formativa de PLF, a fi que puguin triar la que més els convenci.

Les preinscripcions als centres de primària i secundària s’hauran de formalitzar a partir de demà i fins el dia 17 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics