URGENT

La llar d’infants de PLF obre les seves portes abans de les preinscripcions

Compartiu aquesta història

Ho farà durant dos dies: demà dimarts, i també dimecres. Per poder-hi assistir, és necessari demanar dia i hora prèviament, trucant al telèfon de la llar, el 937.666.060 o bé a través d’un correu electrònic, a l’adreça del centre llarinfants @ palafolls.cat

L’horari de les portes obertes de Palafollets començarà a les sis de la tarda, i es farà una explicació del funcionament general del centre, incidint en els horaris que es poden sol·licitar, el servei de menjador que ofereixen i les normes internes del centre.

Un cop acabada aquesta primera part, cadascuna de les mestres farà una explicació més en detall de les activitats que es duen a terme a les diferents aules de la llar.

Les preinscripcions de la llar d’infants no començaran fins al mes de maig a través de l’Àrea d’Ensenyament de l’edifici MiD.

Ja des de la setmana passada els diversos centres escolars de PLF estan fent aquestes jornades de portes obertes per tal que pares i mares puguin conèixer, de primera mà, la oferta formativa de PLF, a fi que puguin triar la que més els convenci.

Les preinscripcions als centres de primària i secundària s’hauran de formalitzar a partir de demà i fins el dia 17 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics