Aquest diumenge s’organitzen tres sortides diferents amb PLF com a punt de partida

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els que matinaran més, els interessats en participar en la proposta del Grup de Muntanya de PLF, que anirà a fer raquetes de neu a la zona de Vallter 2000.

La trobada serà a les 7 del matí al pàrking de l’escola Les Ferreries, des d’on s’agafaran els cotxes per arribar a la coneguda estació d’esquí. La organització, que demana màxima puntualitat, espera poder arribar a Vallter cap a les 9 del matí, i expliquen que qui no tingui raquetes les podrà llogar allà mateix.

La ruta però, encara no està definida: i és que depèn de dos factors molt importants: primer, el nivell dels assistents i segon, la meteorologia.

propostes

Més tard han quedat els que assisteixin a la primera de les caminades del cicle de quatre que organitza l’ajuntament i que porten per nom comú: “Descobrim Palafolls pas a pas”. La sortida serà a les 9 del matí a l’església de Santa Maria, i el recorregut travessarà conreus i boscos i arribarà fins al castell de PLF.

Concretament aquesta es diu “Guaites del segle XXI: interpretem el territori”, i és que passa per zones on predominen les alzines, les sureres i els roures. Les passejades són gratuïtes i de dificultat fàcil per a persones a partir de 6 anys.

Per últim, La Puput organitza una sortida a Argimon, una capella situada al terme municipal de Riudarenes. La sortida, com sentíem serà des de la gespa de la plaça Joaquim Ruyra a les 9.30 del matí, i demanen cotxes amb els que poder-hi anar.

Tres propostes ben interessants per no passar el diumenge tancat a casa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics