Martí Victòria és proclamat cap de llista de Ciutadans a PLF

Regidor de Ciutadans, Martí Victòria
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’agrupació local dóna per finalitzat el procés de primàries per designar l’alcaldable de la formació a les properes eleccions municipals. Tal i com era d’esperar, el coordinador de Ciutadans a PLF,  Martí Victòria, serà el cap de llista de la formació Al nostre municipi on es presenten per primera vegada.

El de Victòria, és l’únic nom que es coneix de la candidatura tot i que la seva llista ja estaria confeccionada amb afiliats i simpatitzants d’aquesta formació que, a nivell general, lidera Albert Rivera.
C’s es presenta a PLF per donar una opció més als palafollencs. El mateix candidat explica que són una alternativa als partits tradicionals que fa anys que ocupen el consistori.

marti victoria ciutadans
El candidat de C’s a PLF, Martí Victòria

A dia d’avui el partit estaria treballant en la redacció del seu programa electoral, que servirà per “representar aquesta tercera via que vol canviar el país i el municipi”, segons exposen a la seva pàgina de Facebook.

Victòria explica que la proposta de C’s a PLF vol aportar transparència al consistori i actuacions sempre amb l’ètica com a denominador comú.

D’aquesta manera, C’s es sumen a la carrera electoral a PLF que, com fa 4 anys, tindran 6 formacions polítiques. Ciutadans serà la novetat respecte els últims comicis, on ha causat baixa Plataforma x Catalunya, que fa 4 anys va estar a punt d’aconseguir representació al consistori.

C’s es va crear fa encara no 2 anys al nostre municipi i encaren el primer repte electoral a PLF. De fet el candidat ha volgut deixar clar que el partit funciona amb total autonomia local, sense ingerències del partit a nivell nacional.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics