URGENT

Malgrat de Mar resol un de cada tres fets delictius del 2014

Compartiu aquesta història

En total, l’any passat es van registrar 1570 delictes i faltes, un 14% menys respecte l’any 2013. Els delictes van baixar un 16% i les faltes, un 11%.

El punt més important però, és que la resolució de casos ha augmentat. De fet, un de cada tres casos que es va registrar el 2014 va ser resolt.

Si es compara la dada amb la de fa set anys, la disminució de delictes arriba al 28%, representant uns 530 fets delictius menys.

Aquesta dada es desprèn de l’informe presentat a la Junta Local de Seguretat,  que se celebra de manera anual amb la finalitat d’analitzar l’estat en què es troben la seguretat viària, el nivell de civisme dels ciutadans i també, per veure quina és la tendètimthumbncia en fets delictius.

Quan a la tipologia dels delictes, els més habituals són els que es fan contra el patrimoni (robatori de cotxes, cases, establiments…). Els delictes de robatori amb violència s’han reduït un 43% i els comesos a interiors de domicili, en un 26%.

Així es van fer un centenar de detencions, de les només 10 eren dones. D’aquestes detencions, cal destacar que el tres de cada quatre les va dur a terme la pròpia Policia Local, i la resta, els Mossos d’Esquadra. 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics