Dos detinguts quan intentaven roar a casa d’un agent dels Mossos d’Esquadra

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Unitat d’Investigació de Blanes va iniciar una investigació un cop detectat un augment dels robatoris a l’interior d’habitatges de Lloret de Mar.

Els robatoris es van resoldre el passat 28 de febrer. Cap a les dues de la nit, un mosso fora de servei, va escoltar un fort soroll a casa seva. Quan va mirar per la finestra va veure com dos homes fugien en direcció a la platja de Fenals. Ràpidament va avisar a la comissaria i va sortir corrents intentar atrapar-los. El policia va aconseguir localitzar un dels dos lladres, amagat darrere d’uns matolls. Les patrulles dels Mossos van aconseguir localitzar l’altre fugitiu, al passeig marítim d’aquesta localitat.

Fins a dia d’avui els imputen un total de vint robatoris a l’interior de domicilis, tots ells comesos durant l’últim mes. La investigació no està tancada i no es descarten noves detencions. Els dos detinguts, sense antecedents policials, van passar el 2 de març a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

En tots els casos el ‘modus operandi’ era gairebé el mateix. Tots els habitatges assaltats eren de planta baixa o s’hi podia escalar fàcilment. Els lladres acostumaven a accedir als immobles mitjançant els jardins o les balconades i forçaven les portes d’accés, persianes i finestres. Un cop a dins, s’emportaven aparells electrònics, petits electrodomèstics, joies i ampolles de licor.

Normalment els autors actuaven pel barri de Fenals, sobretot a la zona dels jardins de Santa Clotilde i Sa Boadella, on la majoria dels habitatges són segones residències. Els Mossos van realitzar diverses indagacions mitjançant les quals van trobar indicis que els robatoris eren comesos per una mateixa persona o grup de persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics