ICV-EUiA considera que el pacte de govern amb el PSC ha estat positiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El seu portaveu, Juan Andrés Osorio, va ser divendres el convidat de l’Assumptes Interns on va repassar l’últim mandat que és a punt de finalitzar.

L’ecosocialista assegura que les assemblees locals del PSC i d’ICV-EUiA s’han reunit per valorar el pacte de govern entre les dues formacions i que el balanç és positiu.

Sobre la possibilitat de reeditar el pacte passades les eleccions i si els resultats ho permeten, Osorio afirma que la intenció dels ecosocialistes es continuar governant per dur a terme el seu programa electoral, com ha fet en els últims 4 anys.

Sobre els propers comicis, Osorio explica que no han arribat a cap acord de col.laboració amb Podemos, per que són partits amb formules diferents .

Sobre les carteres que dirigeix, Osorio va destacar les accions fetes a la regidoria de Joventut i va explicar que espera poder comptar en breu amb una rampa d’Skate portàtil . També va explicar que es proposa revisar els camins de PLF cada 10 dies per comprovar la seva vialitat i va recordar que els camins de PLF, que compta amb uns 22 km, no són carreteres.

Va justificar l’endarreriment de la posada en marxa dels horts urbans per problemes burocràtics. En aquest sentit va anunciar l’inici d’una campanya que sota el nom de L’horta Propera programarà xerrades a escoles i al públic en general per donar a conèixer la riquesa dels productes agrícoles de proximitat.

Osorio  va assegurar, a més, que un cop dins el govern s’ha adonat de les complicacions que implica governar i va entonar el “mea culpa” en algunes accions i crítiques.

Sobre la mala maror viscuda en alguns moments del mandat amb l’oposició, Osorio explica que els portaveus abans podien anar a fer cafès plegats, però que ara això ja no passa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics