Els núvols dificultaran la visió de l’eclipsi parcial de sol de demà divendres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’eclipsi es podrà veure a partir de les 9 i 10 del matí i s’acabarà més o menys a les 2/4 de 12. A la nostra comarca s’espera una gran nuvolositat, de manera que no es podrà contemplar l’espectacle de la millor manera possible. El percentatge de diàmetre de disc solar tapat pel disc de la lluna rondarà un 70% de magnitud a Catalunya. Cal recordar que  el sol no es pot mirar directament sense prendre mesures, encara que l’eclipsi sigui parcial. No serveixen les ulleres de sol, ni els negatius, ni les radiografies. Cal una bona protecció de la llum solar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics