Els alumnes de PLF es queden sense pati per culpa de l’eclipsi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Departament d’Ensenyament ha recomanat als centres escolars evitar avui sortir al patí. La raó; evitar que els alumnes miressin directament al sol just avui que hi ha eclipsi.

Els dos centres de PLF han fet cas d’aquesta recomanació i tant els alumnes de Mas Prats com de Les Ferreries s’han quedat a l’aula durant l’estona d’esbarjo. En alguns casos, i aprofitant la tecnologia a la classe, s’ha optat per mirar l’eclipsi a través de le TV o per internet.

Des dels centres expliquen que és impossible prohibir als alumnes que mirin al cel i que la temptació era massa gran. Per evitar problemes oculars derivats de l’exposició directe als rajos solars, s’ha optat per no sortir al pati, durant l’eclipsi. Tot i això al nostre municipi ha estat difícil veure aquest fenomen per culpa de la nuvolositat que ha tapat el cel i només ha permès a estonetes veure l’eclipsi d’avui.

El fenomen ha començat puntual a las 10.16 i ha acabat prop de 2/4 de 12

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics