La Fira d’oportunitats Tot Canvi es manté aquest dissabte tot i la previsió de pluja

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Si fa un moment dèiem que la plantada d’arbres sí ha quedat aplaçada, els organitzadors de la Fira Tot Canvi de PLF han decidit que fins a última hora no variaran la data de realització.

De fet, ja la van haver de suspendre la setmana passada per aquest mateix motiu. El president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, Francesc Tresserres, ha explicat que en cas de pluja, hauran de tornar-la a aplaçar, o que la suspendran.

La part positiva de tot plegat és que en aquesta setmana de marge no només s’han mantingut els inscrits, sinó que la xifra ha anat creixent, fins a situar-se en els 45. Tresserres destacava que a dia d’avui no disposen de la possibilitat d’ubicar la fira en un espai cobert, per tal de sortejar aquests inconvenients meteorològics.

La d’aquest dissabte serà, si el temps ho permet, la primera de les quatre trobades que l’Ass de Comerciants organitza al nostre municipi durant l’any.

És una fira adreçada tant a individus com a comerciants que volen desprendre’s d’objectes que ja no utilitzen, ja sigui duent a terme un intercanvi amb d’altres participants o venent el producte a un preu simbòlic. Per tal d’assegurar el compliment d’aquesta normativa l’organització es reserva el dret de valorar el preu establert dels objectes i serveis posats a la venda. També és permès intercanviar o vendre serveis prestats per un mateix, així queden permeses la venda o intercanvi de classes d’idiomes, manualitats.

Per participar-hi cal inscriure’s prèviament tot fent un ingrés en dipòsit de 3 euros que un cop celebrat l’acte es destinarà a l’entitat benèfica sense ànim de lucre Palafolls Solidari per al desenvolupament dels seus projectes solidaris.

La Fira és una iniciativa impulsada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP), amb la col·laboració de Ràdio Palafolls, l’Ajuntament de Palafolls i la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics