PLF rebrà una subvenció de 64.000€ per garantir la cohesió social

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Diputació de Barcelona ha aprovat el Programa complementari de garantia de la cohesió social, dotat amb un total de 25 milions d’euros. Aquest nou programa té la finalitat de col·laborar amb els ajuntaments i consells comarcals en la lluita contra l’exclusió, garantir la cohesió, la prestació adequada de serveis socials i la promoció de la reinserció social.

D’aquesta manera la Diputació concedeix unes ajudes que es podran destinar a l’execució d’actuacions relacionades amb l’àmbit dels serveis socials.

En aquest sentit, PLF rebrà 64 mil € que es podran destinar a despeses de personal o pel reforç dels equips professionals de serveis socials o per  l’atenció a situacions urgents de greu necessitat social. Ara el consistori decidirà a què destina aquesta partida.

En el marc d’aquesta ajuda, Pineda rebrà 165 mil€ i Tordera 75 mil. Malgrat rebrà un total de 78 mil, i segons han confirmat fonts municipals a aquesta emissora, ara s’estudiarà a què dedicar aquests diners.

De moment la Diputació avançarà el 60% de les ajudes al municipis més grans de 1000 habitants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics