URGENT

Falten 2 mesos per les eleccions municipals

Compartiu aquesta història

Els 6 partits que es presentaran a les eleccions municipals al nostre poble ja estan immersos en la precampanya electoral. Una cursa de 2 mesos, que són els que falten exactament avui per anar a les urnes.

D’aquesta manera el PSC de Valentí Agustí està ultimant la seva nova llista electoral, que segons fonts properes al partit combinarà cares noves amb regidors actuals. Els socialistes presentaran la seva candidatura el proper 11 d’abril.urnas-metacrilato-18x18x18-2

El PP està realitzant els actes de precampanya reunit-se amb veïns i associacions veïnals per tal de copsar les demandes del territori i alhora mostrar les seves propostes. L’última d’aquestes trobades ha estat a Mas Reixach i la propera serà dissabte vinent a Ciutat Jardí.

ERC continua amb el seu cicle de xerrades sobre el model de poble. L’última de les xerrades serà demà dijous al vespre per parlar del Màrqueting de ciutats com a eina de desenvolupament econòmic” . La trobada, que es farà a la biblioteca, anirà a càrrec de Ferran Muñoz, especialista en Desenvolupament Econòmic.

El nou candidat de CiU, Josep Maria Botella, es va presentar dissabte al MiD, en un acte en que va explicar alguna de les claus del programa electoral dels nacionalistes.

ICV-EUiA ja té la llista tancada i es presentarà el proper dia 4 d’abril en un acte al MiD amb la presència del responsable de La Tuerka News i humorista blanenc, Facu Diaz i del coordinador d’Alternativa Jove.

Els debutants en els propers comicis, Ciutadans, un cop elaborada la seva llista electoral estan treballant en enllestir el programa electoral amb el concorreran per primera vegada a les eleccions municipals de PLF.

D’altra banda, aquesta emissora està ja ultimant amb els 6 partits la cobertura informativa que es farà dels propers comicis del 24 de maig.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics