Tres detinguts per apallissar un policia que els anava a multar per estacionar malament a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els tres detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar als Jutjats de Blanes. Els tres homes van quedar acusats després dels fets per presumptes delictes d’atemptat contra l’autoritat i un de desobediència i alteració de l’ordre públic. Cal recordar que també van quedar dos homes més imptutats.
Els fets es van produir divendres a la tarda quan un agent que patrullava amb moto va rebre una pallissa per part d’un grup d’homes a la sortida d’un bar. L’agent va veure que hi havia uns vehicles mal aparcats damunt la vorera davant del local i va anar a demanar que els retiressin. Com que no li van fer cas, l’agent va anar a buscar la PDA per posar la sanció però no va tenir temps, ja que el van apallissar, fent-lo caure per terra. L’agent va acabar a l’hospital. Un agent de la Policia Nacional fora de servei i reforços dels municipals van aconseguir detenir tres homes i dos més van quedar denunciats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics