Consternació entre alumnes, pares i mestres per la mort del director de l’Institut de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí s’ha conegut  la sobtada mort del director de l’institut de la Font del Ferro de PLF, Daniel Lòpez. Lòpez, de 52 anys, era el director del centre de secundària des del 2005,  l’any  següent de la seva posada en marxa de l’institut. En el primer any va ser el secretari del centre.

DIGITAL IMAGE

La notícia ha caigut com una galleda d’aigua freda entre els estudiants i mestres del centre. A l’hora del pati els tutors han comunicat la defunció del director als alumnes del centre. Avui les classes acabaran normalment, però demà divendres el centre romandrà tancat, amb les classes suspeses en senyal de dol. La comunitat educativa de PLF està molt afectada per la  inesperada mort del director i professor del centre de secundària de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics