Plantada popular de 200 arbres al Parc Fluvial de la Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Inicialment, l’activitat s’havia de dur a terme diumenge passat, però es va ajornar per culpa de la pluja. Ara com ara les previsions apunten al bon temps, pel que finalment es podrà fer l’activitatal Parc Fluvial de la Tordera, el mateix indret triat per l’any passat. Les famílies que vulguin participar de l’activitat cal que hi col•laborin portant pales i rasclets per tal d’agilitzar la plantada.

L’activitat començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins aproximadament les 2 del migdia. La regidora de Parcs i jardins de PLF, Ester Torrents, ha explicat que en aquesta ocasió es faran unes 200 plantacions, entre arbres i arbustos, que es correspondran amb la vegetació autòctona. Entre les espècies que es plantaran hi ha tamarius, oms i també  alocs i salzes, a més d’arbustos i plantes més petites. Aquest any, però, s’ha optat per plantar  arbres de mida més gran per aconseguir, literalment, construir un bosc en aquesta zona i facilitar el seu creixement.

Com a novetat respecte l’any passat, enguany es proposa que els assistents puguin posar el seu nom als arbres. Un cop plantat, es repartirà una mena d’etiqueta –la que s’acostuma a posar per indicar  l’espècie a que pertany l’arbre-, on els participants hi podran posar el seu nom, ja sigui el propi o el de la família.

Enguany es repeteix emplaçament de plantada al Parc Fluvial de la Tordera, un emplaçament que ha acollit aquesta activitat en 3 ocasions anteriors. En d’altres anys s’ha plantat arbres al camí peatonal de l’Institut, a la zona de les piràmides o a la vinya del Florit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics