La penya Barcelonista de PLF participa a l’acte d’obertura de l’Any Suñol

Alenyà, amb camisa blava, al costat del president del Barça
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’acte va comptar amb l’assistència de l’actual president del Barça, Josep Maria Bartomeu i també del vicepresident de l’Àrea Institucional i Internacional, Carles Vilarrubí. La penya palafollenca també hi ha estat convidada, ja que porten el nom del qui va ser nomenat president blaugrana l’any 35, i que va ser afusellat per les tropes franquistes durant la Guerra Civil. Així doncs, la comitiva local, entre els qui hi havia el president de la Penya Barcelonista del nostre municipi, ha participat aquest dijous al matí d’aquesta presentació.

L’Any Suñol s’ha iniciat í amb la inauguració de l’Espai Permanent Suñol al Museu del Club, una mostra que recull objectes i documents propietat del Museu, de l’arxiu familiar, i procedents de l’Arxiu Nacional de Catalunya.

Alenyà, amb camisa blava, al costat del president del Barça
Alenyà, amb camisa blava, al costat del president del Barça

El president de la Penya Barcelonista Josep Suñol de PLF, Albert Alenyà explica que el club s’ha compromés a convidar la penya a d’altres actes de  la celebració.

La Penya, que l’any passat va celebrar els 10 anys de vida, va triar aquest nom en descobrir que no hi havia cap agrupació amb el nom de l’expresident. Dins aquest any, la Penya de PLF anuncia la seva intenció de fer una trobada de penyes del Maresme aquest proper mes de juliol.

La celebració de l’Any Suñol va ser decidida per la Junta Directiva del club barcelonista el mes de desembre passat, per tal de commemorar el 80è aniversari del seu accés a la presidència del Club, que va tenir lloc el 2 d’agost del 1935.

El calendari de l’Any Suñol també inclourà la nova nomenclatura de la Llotja Presidencial del Camp Nou, que portarà el nom de Suñol; una conferència magistral sobre la figura d’aquest president i sobre aquell període de la història de Catalunya i del Club.

Paral·lelament hi haurà exposicions itinerants per diferents ciutats europees on el primer equip del barça jugui partits de Lliga de Campions, i la creació d’un documental televisiu centrat en la figura de Josep Suñol.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics