Malgrat fa recular el cementiri per ampliar la l’av Mediterrània

Pamteó de la família Fonlladosa. Foto FlechCorp
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja s’han posat en marxa els treballs que han de fer recular l’actual façana del cementiri per tal de permetre un futur allargament de l’avinguda Mediterrània fins el carrer St Elm.

Aquesta intenció obliga a enderrocar la part més antiga del cementiri, que actualment es troba en mal estat. L’espai afectat és d’uns 500 metres quadrats i tots els nixols d’aquesta zona ja estan buits, ja que fa mesos que van començar els treballs de trasllat de les restes òssies en d’altres parts del cementiri local.

Pamteó de la família Fonlladosa. Foto FlechCorp
Pamteó de la família Fonlladosa. Foto FlechCorp

El més complicat de traslladar serà el mausoleu de la família Fonlladosa i una escultura de Ramón Turró i Darder. Aquests dos elements seran traslladats a una altra part per una empresa especialitzada. Una empresa que ja ha començat el canvi d’ubicació  aquesta setmana i les obres per enderrocar aquesta part vella del cementiri s’iniciaran a continuació.

Un cop enderrocada aquesta part del cementiri, es podrà donar continuïtat a l’avinguda Mediterrània. Unes obres que, ara per ara, no estan previstes en un futur proper, però que a la llarga, quan s’acabin realitzant millorarà la circulació de la zona, absorbint el trànsit de vehicles dels carrers Llibertat i Indústria.

Els treballs al cementiri tenen un termini de 2 mesos i un pressupost proper als 60 mil €.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics