Comença el procés electoral per les eleccions municipals de maig

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest dimarts queda prohibit inaugurar obres i serveis, repartir publicacions o material, enviar correus o missatges o inserir publicitat en mitjans de comunicació on es faci referència a fites o guanys que s’hagin obtingut per qualsevol mitjà públic.

El decret de convocatòria de les eleccions muncicipals ha entrat en vigor. Els partits que vulguin presentar-se com a opció política per als comicis del maig hauran de presentar de manera oficial la seva candidatura davant la Junta Electoral de Zona entre el 15 i el 20 d’abril.

Entre el 25 i el 29 d’abril els ajuntaments hauran de convocar el sorteig pel qual es farà el nomenament  dels membres que formaran les meses electorals del dia 24 de maig. La campanya electoral començarà  el 8 i s’allargarà fins el 22 de maig, ja que l’endemà, el dia 23, serà la jornada de reflexió, que contempla la prohibició total de difondre propaganda electoral i de fer cap mena de campanya per part dels partits.

La constitució dels nous ajuntaments es farà el 13 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics