La Policia Local continua amb les xerrades de seguretat per a gent gran

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir a la tarda es va fer al casal de l’avi del  barri de St Lluís una nova xerrada sobre mesures de seguretat, adreçades a les persones grans.

Amb els anys , aquest col·lectiu pot perdre capacitats  psicològiques i físiques, cosa que els fa més vulnerables davant de lladres o estafadors.

Davant d’aquesta realitat el cos local de seguretat va començar, ja fa unes setmanes, tot un seguit de xerrades informatives en diferents locals del poble per tal d’explicar a la gent gran alguns consells de seguretat en la llar, al carrer, quan es va al caixer o a comprar.

Des de les estafes de persones que es fan passar per membres de companyies de la llum., aigua, gas o que volen canviar les gomes del butà fins les estrebades a la gent gran un cop retiren els diners de la pensió o per robar les joies que duen penjades al coll.

La policia considera que sense seguretat, la dignitat i els drets de les persones grans es converteixen en una missió impossible.

La Policia recomana identificar, en primer lloc, els espais de vulnerabilitat que posen en perill la vida i els drets de la gent gran.

També s’ha aconsellat a aquelles persones que no tinguin a cap familiar proper, que s’informin del servei de Teleassistència tant per la seguretat que dóna tant davant de problemes de salut com de seguretat.

La xerrada d’ahir dóna continuïtat a la que es va fer a principis de mes al casal de l’avi del centre. La propera xerrada serà aquests dissabte a les 3 de la tarda al Centre Cim de Miralles de Ciutat Jardí. Serà, però una xerrada adreçada a donar consells de seguretat pels veïns d’urbanitzacions i cases aïllades, especialment dissenyada pels veïns de St Genís i Ciutat Jardí, però també per a veïns de Mas Reichac i Mas Carbó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics