URGENT

Últims dies per presentar propostes al Fisures

Compartiu aquesta història

Dimarts de la setmana que ve  s’acaba el termini per poder presentar-se a la convocatòria de la segona mostra d’art multidisciplinari de Palafolls. Després que el nostre municipi fos satèl·lit l’any passat del certamen gironí Inund’art, enguany s’ha decidit per una proposta pròpia, a la que han anomenat Fisures.

Els artistes i companyies interessades ja poden presentar la seva proposta artística mitjançant ja sigui el formulari que es troba al web o presencialment a l’edifici MiD en horari de matí.

La convocatòria inclou diferents categories artístiques com les arts visuals: instal·lacions audiovisuals, intervencions a l’espai públic o  performances; arts escèniques de creació pròpia i de petit format: teatre, dansa, clown, cabaret, monòlegs, accions poètiques, titelles, etc. ; instal·lacions al carrer o arts musicals de creació pròpia íntima acústica o de fusió musical.

El caràcter del festival és plural; ja que conjuga l’exposició i presentació d’una varietat estilística i disciplinària àmplia i oberta a obres originals. El Fisures és un espai de creació i reflexió, on hi tenen cabuda propostes innovadores i de risc, difícils d’ubicar en espais més institucionals de l’art.

Amb el Fisures, Palafolls vol tornar a capitanejar l’expressió artística que aconsegueix que el ciutadà s’apropi a l’art directament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics