Últims dies per presentar propostes al Fisures

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dimarts de la setmana que ve  s’acaba el termini per poder presentar-se a la convocatòria de la segona mostra d’art multidisciplinari de Palafolls. Després que el nostre municipi fos satèl·lit l’any passat del certamen gironí Inund’art, enguany s’ha decidit per una proposta pròpia, a la que han anomenat Fisures.

Els artistes i companyies interessades ja poden presentar la seva proposta artística mitjançant ja sigui el formulari que es troba al web o presencialment a l’edifici MiD en horari de matí.

La convocatòria inclou diferents categories artístiques com les arts visuals: instal·lacions audiovisuals, intervencions a l’espai públic o  performances; arts escèniques de creació pròpia i de petit format: teatre, dansa, clown, cabaret, monòlegs, accions poètiques, titelles, etc. ; instal·lacions al carrer o arts musicals de creació pròpia íntima acústica o de fusió musical.

El caràcter del festival és plural; ja que conjuga l’exposició i presentació d’una varietat estilística i disciplinària àmplia i oberta a obres originals. El Fisures és un espai de creació i reflexió, on hi tenen cabuda propostes innovadores i de risc, difícils d’ubicar en espais més institucionals de l’art.

Amb el Fisures, Palafolls vol tornar a capitanejar l’expressió artística que aconsegueix que el ciutadà s’apropi a l’art directament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics