Una 20a d’equips participen al campionat de futbol sala a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Palauet de PLF acull aquests dies festius pels estudiants, una nova edició del campionat de futbol sala. En total 21 equips hi prenen part des del dilluns, per tal d’emportar-se el campionat. El centenar de persones apuntades tenen entre 12 i 20 anys i juguen en 3 categories diferents.

Més enllà dels propis participants, que han anat disputant els diferents partits al Palauet, l’organització destaca el nombre d’espectadors que ha seguit la competició des de les grades del Palauet. Segons aquestes fonts serien una mitjana de 200 persones diàries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics