URGENT

Un cotxe perd el control i acaba de cap per avall en uns horts pròxims a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

L’accident s’ha produït dimecres al migdia, al voltant de les tres, quan un cotxe va perdre el control del vehicle i es va precipitar en un camp. La Policia Local de PLF ha informat que ha estat una sortida de via, però no ha detallat els motius que han pogut provocar l’accident.

L’accident va generar molta expectació entre els veïns, que van sortit a veure què havia passat. Fonts presencials asseguren que el vehicle havia sortit del barri de Sant Lluís, viatjava en direcció a Malgrat de Mar a una gran velocitat i que en l’intent de fer un gir de manera molt brusca, la conductora ha perdut el control. En voler redreçar la direcció del cotxe, mitjançant un cop de volant, el cotxe ha començat a fer voltes de campana –de fet ha creuat tot el carril contrari de la carretera- i ha acabat precipitant-se als horts, on ha quedat totalment de cap per avall.

Les mateixes fonts han assegurat que la conductora era una dona i que viatjava sola, i la Policia Local ha informat que la persona que conduïa el cotxe ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l’Hospital Comercal Sant Jaume de Calella.

En l’accident hi ha treballat dues patrulles de policia local i dues ambulàncies. Els bombers també hi han participat, i la circulació s’ha restablert amb normalitat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics