URGENT

Esquerra acusa al govern de mentir sobre el cost de la caserna

Compartiu aquesta història

Els republicans es mostren “indignats” pel que consideren mentides contundents de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, entorn al cost real de la caserna i a l’aportació de diners del consistori local.

Esquerra ha demanat un informe a la intervenció municipal per tal de conèixer l’import exacte que ha costat la remodelació d’un dels mòduls de les antigues escoles per convertir-los en la nova caserna de la Policia i Jutjats de pau.

Aquest cost ja va ser motiu de polèmica la passada tardor, quan els republicans el situaven per sobre del 500 mil€ i el govern els va replicar, assegurant que no arribava als 400 mil i que el consistori pràcticament no hi havia d’aportar diners.

Ara, però, els republicans han publicat l’informe d’intervenció i  expliquen que el cost final de l’obra s’enfila per sobre dels 530 mil€. Uns diners que majoritàriament han aportat altres administracions com la Generalitat o la Diputació, però que també ha implicat una despesa directe per part del consistori. En concret, segons detalla l’informe, l’aportació de l’Ajuntament ha estat superior als 200 mil.

Per tot plegat acusen a l’alcalde de mentir i de mantenir una gestió opaca i enganyosa.

Els republicans consideren elevadíssim el cost d’aquesta infrastructura que qualifiquen de grandiloqüent, amb instal.lacions deficients i que creuen un pedaç.

Reiteren el seu rebuig al que consideren una política de poble de façana, que desatén les necessitats dels serveis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics