Nou sistema d’estacionament limitat al centre de Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimecres ha  començat a funcionar l’anomenada zona taronja del centre de Pineda. És un sistema molt similar a la zona blava de PLF, on no caldrà pagar per estacionar, però sí caldrà indicar l’hora d’arribada.  L’objectiu de la mesura  és millorar la rotació de vehicles a la zona centre sobretot durant l’horari comercial.

Així l’Ajuntament ha establert aquestes zones als carrers de la Vila i al C/ Roig i Jalpí.

Els vehicles que estacionin en aquestes zones taronges caldrà que indiquin l’hora d’arribada amb un disc horari de cartró o anotar-ho en un paper, i deixar-ho en un lloc visible del parabrises. A diferència de PLF o Malgrat, a Pineda el temps màxim d’estacionament gratuït està limitat a 1 hora.

Per tal de facilitar l’ús d’aquests estacionaments, l’Ajuntament ha editat discos horaris, que es poden sol.licitar a la Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics