Diumenge arriba la VII Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La cursa donarà el tret de sortida al passeig de Poblenou de Pineda i passarà pels pobles de Santa Susanna, Malgrat, on els corredors faran mitja volta, i tornaran amb Calella com a meta.

La festa començarà però, un dia abans, amb la obertura de la Fira del Corredor, a les 3 del migdia. Aquest recinte és on els participants podran recollir el dorsal per participar a la cursa, i material divers de merchandising, com la gorra de running o la samarreta tècnica commemorativa  de la cursa.

Tenint en compte que la mitja del Maresme és una de les més ràpides del territori europeu –val a dir que el recorregut és totalment en pla- els organitzadors han augmentat les llebres durant el recorregut, per tal que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa. Un dels organitzadors, Manel Vicente, explica que la competició estarà molt renyida.im_rec2

Les llebres, són corredors que marquen un ritme determinat durant la cursa, i porten una bandera on s’indica quina marca s’aconseguirà si se la segueix. Hi haurà esportistes que ajudaran els corredors a fer marques des de 1h i 20min, i fins a  1h i 50min.

Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat cada quilòmetre. Hi haurà 4 punts d’avituallament líquid al llarg del recorregut i el tancament de la prova es produirà al cap de dues hores i mitja d’haver començat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics