Una 20a de propostes es presenten al primer Fisures de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir diumenge va finalitzar el termini per poder presentar propostes artístiques per a la mostra d’art multidisciplinari de Palafolls.

Finalment s’hi ha presentat una 20a de propostes en les diferents categories artístiques que tenen cabuda en aquest certamen cultural de PLF com ara les arts visuals: instal·lacions audiovisuals, intervencions a l’espai públic o  performances; arts escèniques de creació pròpia i de petit format: teatre, dansa, clown, cabaret, monòlegs, accions poètiques, titelles, etc. ; instal·lacions al carrer o arts musicals de creació pròpia íntima acústica o de fusió musical.

La intenció és oferir un espai de creació i reflexió, on es pugui trobar propostes innovadores i de risc, difícils d’ubicar en espais més institucionalitzats de l’art.

El Fisures arribarà a PLF aquest proper mes de juny, omplint carrers i places d’art de totes les disciplines, com ja va passar l’any passat. Llavors el nostre municipi va participar, com a satel.lit, del certamen gironí Inund’art. Enguany, però, el nostre municipi ha decidit caminar sol i organitzar a nivell local una nova experiència artística, més agosarada encara, i sota el títol de Fisures.

Un cop presentades les candidatures, els organitzadors, ara en faran la tria  per presentar el programa definitiu del certamen que es celebrarà al centre de PLF aquest proper mes de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics