Malgrat obre les inscripcions pel casal d’estiu

L’activitat, adreçada a infants i joves de 3 a 12 anys, manté el mateix nombre de places que l’any passat, amb una punta de 250 participants pel mes de juliol al torn de matí. Pels més grans de 12 anys i fins els 16, es tornaran a programar tallers multiesportius i d’altres de creatius.

El casal d’estiu es farà a les instal·lacions de l’escola Montserrat de dilluns a divendres amb torns de matí i tarda. Als matins de 9 a 1 i les tardes de 4 a 7, mentre que els tallers per a joves es faran a l’Escola Municipal d’Oficis al carrer Ramon Turró.

El preu de les activitats d’estiu es manté respecte els últims anys. Així un mes mati i tarda costa 160€ mentre que un mes matí o tarda 120€. A tots els preus cal sumar-hi 20€ de matrícula. Tot i això hi ha bonificacions per a germans.

Per assignar les places hi haurà diferents criteris que puntuaran als sol.licitants. Els empadronats a Malgrat tindran prioritat, així com la participació d’altres germans al casal o les famílies monoparentals.

El procés d’inscripció es tancarà el dia 29 i es fa a l’escola Municipal d’Adults.

Per formalitzar la inscripció cal aportar tot un seguit de documentació

Els participants acceptats hauran de pagar la matricula a principis de maig i la quota corresponent

Pel que fa al casal d’estiu de PLF, el consistori encara no ha donat a conèixer quan seran les inscripcions i les condicions d’enguany.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics